“Orphic : mysterious and entrancing; beyond ordinary understanding”

Welkom bij Orphique. Ons verhaal start met een passie. Een passie voor duurzaamheid en ecologie. Wij zijn al meerdere jaren bezig met ons leven te veranderen. Onze liefde voor de natuur, de wereld heeft er voor gezorgd dat wij verder keken. Het zoeken naar oplossingen voor alledaagse gebruiksvoorwerpen werd een hobby. Wij laten geen plastic en wegwerpproducten meer toe in ons leven. Het plezier en de voldoening die wij hieruit haalden, zette ons er toe aan om nog verder te kijken.

 

Onze tweede passie is interieurarchitectuur. Wij wilden deze twee passies verenigen en zo is Orphique ontstaan : een webshop voor interieur en lifestyleproducten die duurzaam en Fairtrade geproduceerd worden. Alle producten in de shop zijn lokaal en handmade geproduceerd waarbij de maker alle respect krijgt, die hij of zij verdient. Doordat deze producten allemaal handgemaakt zijn, is elk item uniek. Net zoals onze wereld uniek is en die we moeten koesteren.

Our Story

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Orphique en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten en aanbiedingen. Ontvang nu 10% korting op je eerstvolgende bestelling als je je inschrijft!

  Door in te schrijven gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en onze privacy policy.