Hoe maak ik een account aan?

Nieuwe klant? Ga dan naar inloggen en klik op ‘account aanmaken’.

Hoe word ik retailer van de eigen creaties?

Leuk dat je interesse hebt in onze eigen gemaakte producten. Op de B2B pagina kunt u het formulier invullen en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Kan gebeuren… U kunt hier een nieuw wachtwoord aanvragen.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Wanneer u ingelogd bent in uw account, kunt u onder ‘mijn account’ makkelijk uw gegevens aanpassen.

Waar staan de details van mijn bestelling?

Kijk onder ‘mijn account’ bij het kopje ‘bestellingen’. Hier vindt u uw gehele bestelgeschiedenis.

Waar vind ik mijn verlanglijstje?

Onder ‘mijn account’ vindt u uw verlanglijst. Zo kunt u altijd gemakkelijk uw favorieten terug vinden.

Kan ik mijzelf inschrijven voor de nieuwsbrief?

Onderaan de homepage kunt u uzelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hierdoor mist u niets en bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Hoe kan ik u het best contacteren?

U kan ons steeds een mailtje sturen : info@orphique.com. Wij antwoorden doorgaans binnen de 24 uur. Tijdens de week zijn wij ook telefonisch bereikbaar : +32 474 28 10 70 (tussen 8u30 en 17u)

Naar welke landen levert Orphique?

Wij verzenden over de hele wereld. De transportkosten worden berekend bij het afrekenen.

Wij verzenden gratis in België en Nederland vanaf € 100.

Krijg ik hetzelfde product als op de foto's?

Orphique verkoopt unieke items die handgemaakt worden van natuurlijke materialen. Hierdoor is het mogelijk dat er kleine verschillen zitten tussen de producten. Bekijk verschillende foto’s om een goed beeld te krijgen van het product.

Wat bedraagt de levertermijn?

Jouw bestelling wordt maximum 4 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden, tenzij anders vermeld bij het artikel. Indien een artikel niet meer beschikbaar is, contacteren wij u zo snel mogelijk. De effectieve levering varieert van 2 tot 12 werkdagen, afhankelijk van jouw locatie.

Hoe kan ik mijn bestelling aanpassen?

Als je de bestelling in de webwinkel hebt afgerond door te klikken op kopen dan wordt de bestelling geplaatst en kan je hier helaas niets meer aan wijzigen. Het is dan ook aan te raden vooraf goed na te denken over wat je wilt bestellen en wat niet. Mocht je nog iets aan een bestelling toe willen voegen dan raden wij je aan om zo snel mogelijk een mail te sturen naar info@orphique.com. Wij zullen dan ons best doen om je product nog met dezelfde bestelling mee te sturen na ontvangst van betaling. Maar we kunnen dit niet garanderen.

Heel belangrijk: aanpassingen leiden meestal tot vertraging in levering!

Hoe kan ik de status van mijn order volgen?

Wanneer u een order plaatst, ontvangt u steeds een tracking nummer zodat u makkelijk uw pakketje kan volgen.

Welke betalingen aanvaardt u?

Alle betalingen in de webshop worden behandeld via Multisafepay. Indien u liever betaald via overschrijving kan dit ook. Dit kan worden aangeduid bij het afrekenen.

Onze gegevens zijn :
KBC bank
IBAN BE15 7350 3593 3030
BIC KREDBEBB

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Dit kan zeker. U kan deze optie aanvinken bij afrekening van jouw bestelling. U betaalt dan geen verzendingskosten.

U kan uw pakketje dan afhalen, na afspraak, op volgend adres: Merellaan 18, 8500 Kortrijk, België

Wat als mijn product beschadigd is of niet is wat ik besteld heb?

Ondanks dat wij ieder item met de grootste zorg versturen, kan er altijd iets misgaan. Indien de buitenkant van het pakket beschadigd is bij levering, is het belangrijk dat u de transportfirma hiervan op de hoogte brengt of zelfs de levering weigert. Indien u ons binnen de 7 dagen na het ontvangen van uw pakket verwittigt, vervangen wij het beschadigd of defect artikel zonder extra
kosten. Alle klachten omtrent beschadigingen, defecten of vertragingen kunt u doormailen naar info@orphique.com. Gelieve foto’s bij te voegen in het geval het product beschadigd is.

Hoe kan ik een artikel terugzenden of omwisselen?

Wij streven er naar 100% klanttevredenheid, maar het kan voorkomen dat een artikel niet is wat je  er van verwacht had. Indien u niet tevreden bent over een artikel, dient u ons te verwittigen binnen de 14 dagen na ontvangst van het artikel. Het artikel moet in de originele verpakking en onbeschadigd terug worden gezonden naar onderstaand adres :

Orphique
Deerlijkstraat 177
8550 Zwevegem
België
Telefoonnummer : +32 474 28 10 70

De transportkosten voor het terugzenden zijn voor uw rekening. Wij storten het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug op uw rekening na ontvangst van de goederen. Aankoopbedrag betekent het bedrag van het item min de originele verzendkosten.

Wanneer is een artikel dat uit stock is terug beschikbaar?

Wij doen onze uiterste best om alle artikels in de shop steeds op voorraad te hebben. Aangezien de items handgemaakt zijn en op kleine schaal geproduceerd worden, kan het gebeuren dat een artikel uit stock is. U kan steeds een mail sturen naar info@orphique.com en wij houden u op de hoogte wanneer een artikel terug op stock is. Wij kunnen helaas geen items voor u reserveren.

Kunnen grotere items, zoals de meubelen, geleverd worden buiten de Benelux?

Dit kan zeker. Stuur even een mailtje naar info@orphique.com en wij berekenen de transportkosten voor u.