VERZENDEN EN BEZORGEN

Levertijd

We streven ernaar je bestelling binnen 4 werkdagen te verzenden, vaak verzenden we je bestelling gewoon de volgende werkdag. Bij de grotere artikelen, zoals tapijten en meubelen, kan het zijn dat er een langere levertermijn is. Dit staat telkens vermeld bij het artikel. Mocht een artikel dat je hebt besteld, niet meer leverbaar zijn dan nemen wij steeds contact met u op. De effectieve levering bedraagt 2 tot 12 dagen, afhankelijk van jouw locatie. Orphique is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport.

 

Transportkosten

Gratis verzending binnen België en Nederland vanaf € 100 !

Voor verzending naar overige landen worden de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten worden achteraf berekend, wij nemen hiervoor contact met u op.

 

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Indien u besteld van buiten de EU, gelieve ons een mail te sturen. Sommige landen rekenen extra kosten of taksen aan. De taksen dienen door de klant betaald te worden. Orphique kan niet op voorhand vermelden welke extra kosten zullen worden aangerekend in bepaalde landen. Orphique behoudt zich het recht om de prijzen te wijzigen.

 

Bestelling volgen

Op het moment dat uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u per e-mail een verzendbevestiging van ons met een Track&Trace code. Deze kunt u invullen op de website van de transportfirma. Mocht u deze mail niet ontvangen hebben, kan het zijn dat deze wordt tegengehouden door uw spamfilter. Controleer even voor de zekerheid. Indien u de mail niet vindt, neem dan contact op.

 

Niet thuis

Mocht het zo zijn dat u niet aanwezig was tijdens de eerste bezorgpoging, dan ontvangt u hiervan een notificatie. Dit gebeurt door middel van een briefje in de brievenbus of via de Track & Trace link.
De transportfirma biedt u de volgende opties:
• Ze komen de volgende dag terug
• De bestelling ligt bij de buren
• Of de bestelling ligt bij een afhaalpunt

 

Artikels niet opgehaald

Orphique kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor pakketten die niet ontvangen of opgehaald zijn. In geval dat de pakketten niet opgehaald zijn, zullen deze teruggezonden worden naar ons. Wij kunnen hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Indien het pakket opnieuw moet verzonden worden, zullen de transportkosten opnieuw worden aangerekend. Bij afrekenen van jouw bestelling kan steeds een alternatief leveradres worden opgegeven zodat jouw pakketje toch terecht komt.

 

Bepaald artikel in je bestelling ontbreekt

Wij doen ons uiterste best om alle bestelling correct in te pakken en te verzenden. Indien er toch iets misloopt, gelieve ons een mail te sturen binnen 48 uur na het ontvangen van uw pakket. Wij lossen dit dan zo snel mogelijk op

 

 

RETOURNEREN

Elke bestelling wordt met veel liefde en aandacht gemaakt, ingepakt en verzonden. Echter kan het altijd voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren. Je hebt het recht om het product tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen.

 

Stappenplan retourneren

1. Controleer of jouw product aan de voorwaarden voldoet:

– het dient onbeschadigd te zijn
– het dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

 

Retourzendingen die niet in de originele verpakking zitten of beschadigd zijn, kunnen wij helaas niet crediteren.

 

2. Stuur een email naar info@orphique.com waarin je vermeldt:
– je naam
– het ordernummer van de bestelling!
– welke producten je wilt retourneren
– de reden van retour sturen (niet verplicht, maar voor ons heel nuttig om onze dienstverlening te verbeteren)
– naar welk bankrekeningnummer wij het geld kunnen terugstorten of welk ander product je wilt ontvangen

 

Opgelet : Retourzendingen kunnen niet aanvaard worden indien Orphique niet verwittigd werd per mail dat een bestelling zal geretourneerd worden.

 

3. Verpak de artikelen in de originele verpakking

 

4. Het retouradres :
Orphique
Deerlijkstraat 177
8550 Zwevegem
België
+32 474 28 10 70

 

5. Frankeer het pakket en breng het naar een servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening
6. Zodra wij het pakket hebben ontvangen, sturen wij u een bevestigingsmail. Na goedkeuring van de retourzending zullen wij het door jou betaalde aankoopbedrag van het product uiterlijk binnen twee weken terugbetalen via de door jou gebruikte betaalwijze. Normaal gesproken is het binnen 7 werkdagen teruggestort. Onder het aankoopbedrag wordt verstaan : bedrag van het product exclusief verzendkosten.

 

Ruilen

Artikelen kunnen geruild worden. Wij adviseren het artikel retour te sturen en via de website gelijk een nieuwe bestelling te plaatsen en deze te bevestigen. Artikelen die u in uw winkelwagen of op uw verlanglijstje plaatst, zijn niet gereserveerd.

Retouradres:
Orphique
Deerlijkstraat 177
8550 Zwevegem
België
+32 474 28 10 70

 

Voor het retourneren van meubelen : gelieve een mail te sturen naar info@orphique.com

 

Klachten

Wij streven naar een goede service, onze website up-to-date te houden en artikelen met de beste kwaliteit te leveren. Ondanks dat, kan het voorkomen dat u ontevreden bent. Neem dan contact met ons op. Wij zullen onze uiterste best doen uw klacht op te lossen.

 

Foutieve leveringen

Bij foutieve leveringen verzoeken je dan vriendelijk dit uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst via e-mail bij ons te melden en indien mogelijk met foto. Ook als een doos/verpakking kapot aankomt verzoeken wij je vriendelijk hiervan een foto te maken omdat dit onder de verantwoording van onze transporteur valt en wij dan de kosten kunnen verhalen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor de verdere gang van zaken en eventuele vervanging van de producten of creditering van het kapotte/foutief geleverde product.

 

Beschadigde producten

Ondanks dat wij ieder item met de grootste zorg versturen, kan er altijd iets misgaan. Indien de buitenkant van het pakket beschadigd is bij levering, is het belangrijk dat u de transportfirma hiervan op de hoogte brengt of zelfs de levering weigert. Indien u ons binnen de 7 dagen na het ontvangen van uw pakket verwittigt, vervangen wij het beschadigd of defect artikel zonder extra kosten.
Alle klachten omtrent beschadigingen, defecten of vertragingen kunt u doormailen naar info@orphique.com.
Gelieve foto’s bij te voegen in het geval het product beschadigd is.